• Aanbod
 • Spandoeken

  Wilt u met een werf- of spandoek extra reclame maken? Kom dan langs bij Fashion Graphics! Alles is mogelijk: spandoeken om reclame te promoten of om voor lange tijd te laten hangen en zo extra naamsbekendheid te verwerven, spandoeken voor binnen of buiten, met of zonder frame, met lichtdoorlatende banner of net niet.

  Stickers

  Voor al uw digitale prints op vinyl gebruiken wij enkel kwalitatieve folies, zowel voor tijdelijke als permanente prints.

  Vlaggen & Beachvlaggen

  Wilt u vlaggen of beachflags bestellen? Dan vindt u hier zeker uw gading. Bij Fashion Graphics bedrukken we vlaggen en beachvlaggen volgens de regels van de kunst. Wij leveren perfecte prints met intense kleuren en met 100% doordruk. Wij garanderen een professionele productie, confectie in eigen atelier en een snelle levering.

  Reclamepanelen

  Wie een reclamebord wil laten maken voor publicitaire prints, reclameboodschappen, beurzen, bedrijfsaankleding, enz. is bij ons aan het juiste adres. Wij printen rechtstreeks op vlakke materialen, ook met witte inkt en garanderen fotografische kwaliteit.

  Textieldoeken

  Wie op zoek is naar textielframes voor winkelinrichting, bedrijfsinrichting, beursstanden, enz. zit bij ons gebeiteld. Gezien onze jarenlange ervaring in sublimatiedruk, was de stap naar een textielprinter van 250 cm een evidente stap. 

  Gevelbanners

  Geef uw zaak de aandacht die ze verdient met een gevelbanner. Deze elegante vorm van publiciteit zorgt ervoor dat uw winkel in het oog springt. Zelfs in een drukke straat zal een gevelbanner, bedrukt met uw logo of naam, de aandacht trekken.

  Belettering

  Belettering van uw bedrijfsvoertuig of etalage is een duurzame vorm van reclame. Het zet uw bedrijf in de kijker. Maak gebruik van onze ontwerpafdeling, zij zorgen er met de juiste belettering voor dat uw voertuig of etalage er exact uitziet zoals u dat wenst. Wij maken enkel gebruik van kwalitatieve folies zowel wat de snijfolies als printfolies betreft. Een combinatie van beiden behoort steeds tot de mogelijkheid.

  Displaysystemen

  Bent u op zoek naar displaysystemen? Bij Fashion Graphics kan u kwalitatieve roll-up banners bestellen tot 2m breed.

  Bedrijfskledij

  U wenst uw bedrijfslogo op een T-shirt, polo of sweater? Bij Fashion Graphics kunt u uw bedrijfskleding laten bedrukken. Afhankelijk van het aantal kleuren wordt er gekozen tussen flexbedrukking (u heeft de keuze uit een aantal bestaande kleuren), beprinte flex of rechtstreeks digitaal bedrukt.

  Affiches/Posters

  Prints voor zowel binnen-als buitengebruik. Voor outdoor reclameaffiches maken we gebruik van bluebackpapier. Ook prints op fotopapier zijn mogelijk.

  Bedrukte Kussens

  Bij Fashion Graphics kan u terecht voor gepersonaliseerde bedrukte kussens, de kussens zijn 45cm x 45cm. Voor alle kussens in kleine oplage (vanaf 3 stuks) en digitaal gedrukt, bent u bij Fashion Graphics aan het juiste adres.