Waarvoor kan u bij ons terecht?

Flexibiliteit, Diversiteit, Advies en Ondersteuning, Controle, Ontwerp, Plaatsing ...


Service

Flexibiliteit  - ons antwoord op uw spoedbestelling

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen last minute nog iets nodig heeft, dus zijn wij er ook voor u wanneer de nood het hoogst is.  Want we weten allemaal hoe het gaat: “compleet vergeten door de drukte” of “ik merk nu pas dat de stand er vrij kaal uitziet en de beurs start morgen al”.  Drukwerk dat niet op tijd geleverd kan worden, prints die men niet terugvindt, signalisatie die ontbreekt…. Noem maar op…  Het is allemaal realiteit.

Wij hebben alles in huis en dus ook de volledige controle over het ontwerp-, productie- en afwerkingsproces waardoor wij uiterst flexibel zijn. Wij maken ons dan ook sterk  in het ontwikkelen en produceren van al uw spoedbestellingen binnen de kortst mogelijke tijdspanne.

Voor spandoeken (frontlit en mesh), vlaggen en kleine borden waarvan de files drukklaar worden aangeleverd, kunnen wij levering  binnen de 24u verzekeren. Indien nodig zelfs binnen de 12u.

Diversiteit

Ons uitgebreid machinepark (printers o.b.v. solvent, UV, dye-sublimation, waterbasis) en ons eigen confectie-atelier biedt ons een waaier aan mogelijkheden, zowel op vlak van drukprocédés, te beprinten materialen als op vlak van afwerking. Dit alles in combinatie met onze jarenlange ervaring en gekwalificeerd personeel zorgt ervoor dat wij een uitgebreid aanbod hebben en u zeker mag zijn dat wij het hele proces bewaken, soms zelfs letterlijk van naaldje tot draadje.

Advies en ondersteuning

Communicatie omtrent visuele communicatie is onontbeerlijk voor uw tevredenheid. Het is onze taak om u te adviseren en te begeleiden in het maken van de juiste keuzes en dat van aan de start van uw project. We denken samen met u om u de gepaste oplossing te kunnen bieden qua materiaal en beeldkeuze en dit alles binnen uw budget.

Controle

In onze prepressafdeling  wordt elk van de ons aangeleverde beelden onder de loep genomen en gecontroleerd. Zo kunnen wij de haarscherpe kwaliteit van uw prints garanderen en zal u op de hoogte worden gebracht indien de beeldkwaliteit niet voldoet.

Ontwerp

Of het nu gaat over het beletteren van uw bedrijfsvoertuig of het opmaken van een banner die uw gevel siert: onze ontwerpafdeling zorgt ervoor dat u krijgt wat u wil, volgens uw huisstijl of wensen.

Plaatsing

Ons team van professionele plaatsers zorgt voor een perfect eindresultaat. Sommige plaatsingen vragen net dat beetje meer  aandacht, zowel naar veiligheid als esthetiek toe. Wij hebben een oplossing voor elke plaatsing.

Afhaling buiten kantooruren

U wil uw bestelling afhalen, maar dat lukt niet binnen de kantooruren? Geen probleem. Neem even contact met ons op want bij ons kan u mits voorafgaand contact, ook op andere tijdstippen langskomen.

U kan ook gebruik maken van onze leveringsdienst waarvoor wij beroep doen op betrouwbare partners die met zorg en punctualiteit de levering van uw bestelling op zich nemen.