Gevelbanners

Geef uw zaak de aandacht die ze verdient met een gevelbanner. Deze elegante vorm van publiciteit zorgt ervoor dat uw winkel in het oog springt. Zelfs in een drukke straat zal een gevelbanner, bedrukt met uw logo of naam, de aandacht trekken.

Uw gevelbanner wordt door ons met de grootste zorg vervaardigd en geplaatst. Wij gebruiken inox banieruithouders van uitstekende en duurzame kwaliteit en behandelen uw banner met laminaat zodat deze geschermd wordt tegen UV-stralen en krassen. De banner wordt in ons eigen atelier geconfectioneerd met een lus boven- en onderaan.

De plaatsing van uw gevelbanner wordt door ons voorzien met stelling of hoogtewerker, afhankelijk van de situatie. Als u dat wenst, kan u de plaatsing ook zelf uitvoeren, dankzij onze montagekit die alles bevat voor een eenvoudige en makkelijke plaatsing.

Bent u reeds in het bezit van een haakse gevelbanner en wenst u deze te vervangen? U heeft een ander systeem dat een specifieke confectie vergt? Geen probleem: contacteer ons voor een afspraak. Wij komen graag langs om te bekijken wat u nodig heeft.

Technische specificaties van onze gevelbanners
  • set inox banieruithouders
  • PVC-zeildoek in blockout wat een recto / verso print perfect mogelijk maakt door een extra laagje tussenin dat het licht tegenhoudt
  • voorzien van beschermend laminaat
  • alle doekbreedtes en soorten afwerking zijn mogelijk
  • standaardformaten: 60cm x 250cm en 80cm x 300cm

Ontdek ook de rest van ons aanbod.